Try Me


design / exterior / interior

Try me Coffee shop
Perdorimi i tulles si veshje murale shoqeruar me ndricimin soft dhe arredimi me ngjyra te gjalla.

Cdo element arkitektonik eshte dizenjuar ne detaje per te sjelle nje ambient te ngrohte e komfort.

 

Projektuar nga Klaudia Llupo

CLAUD ARCHITECTS