Opium


design / interior / photography

Opium Sushi Bar realizuar nga Claud Architects.
Interieri vjen ne formen e tij unike per nga loja kontrastive e ngjyres se zeze me punimin e ngrohte te drurit ne faqet anesore.

Kesaj simbioze material-ngjyre i shtohet punimi i vecante dekorativ me gips i tavanit dhe dritareve karakteristike.

Gjithe interieri flet ne gjuhen aziatike.

 

Projektuar nga Klaudia Llupo

CLAUD ARCHITECTS