BAR Fox 2


interior

Interier i ngrohte i kuruar ne detaje te ndricimit,punimit te faqeve murale si dhe integrimit te ngjyrave dhe gjelberimit ne interier.

 

Projektuar nga Klaudia Llupo

CLAUD ARCHITECTS