AMI EVENT [Fier]


art / design / interior / photography

Ami Event Fier realizuar nga Claud Architects.
Interier i ngrohte punuar ne nuancat e rozes dhe panes,shoqeruar nga ndricimi magjik.

 

 

Projektuar nga Klaudia Llupo

CLAUD ARCHITECTS