ALTAR [bride salon]


interior

Altar punuar nga Claud Architects

Interier i ngrohte i kuruar permes punimit ne detaje te tavanit te gipsit,

dyshemese se drurit, kombinuar me tullen e ngrohte te perdorur si ne fasaden e jashtme ashtu edhe ne interier.

 

Integrimi i bimesise ne interier kombinuar bukur me ndricimin dhe ngjyrat e ngrohta.

Detajet bejne diferencen!

Projektuar nga Klaudia Llupo

CLAUD ARCHITECTS

 

http://C